Dit is de lekkerste vlog die we gemaakt hebben!! In San Sebastian gaan we bar hoppen en proeven we verschillende dingen. Deze stad heeft een rijke eetcultuur waar ze heel erg trots op zijn en de pintxos bars zijn overal door de stad te vinden, ze zijn ook erg druk en gezellig. Ook bezoeken we een hele beroemde restaurant waar we nog met geluk een tafel kunnen reserveren!

Wij zijn Frank en Janie en we wonen fulltime in ons zelf omgebouwde busje. Hiermee reizen we de wereld rond, te beginnen met Europa. Elke week brengen we een nieuwe vlog uit over onze avonturen.

➔ Wil je ons volgen….schroom niet en abonneer je op ons kanaal (het is helemaal gratis):
https://www.youtube.com/channel/UCZ7DSyCa-ta2s7_b_bDalCA?sub_confirmation=1

➔ Als je onze inhoud leuk vindt en ons en onze avonturen wilt steunen, word dan patron:
https://www.patreon.com/frankandjanie

BEDANKT♡
We willen iedereen die zich heeft geabonneerd en iedereen die onze video’s bekijkt heel erg bedanken. We zijn vooral blij met alle leuke en lieve reacties.

17 Comments

  1. Wow zoveel eten op 1 dag. Lekkerrrrrr ik heb er honger van gekregen 🤭 leuke stad San Sebastian👍 Super bijzonder die grotwoningen. Nooit geweten dat deze er waren. Dus….. weer wat bijgeleerd 👌 Dankjewel 😘

  2. Dank jullie voor weer een fantastische vlog!! bijzonder mooie opnemes en plekken die het bezoeken zeker waard zijn! Geniet ze en groetjes Tineke en Jan

  3. geweldig julie hebben julie goed laten gaan met al dat lekkers .lekker he geniet er van en lekker toetje achteraf wat wil je nog meer .haha ja frank was iets voor u de grotwoning .en een beetje gesport ook al : goed bezig op naar het volende xx

  4. Kreeg ook honger van al dat eten van jullie, Zag dat de oude binnen stad van San Sebastian veel lijkt op die van Bilbao. Heb in 2008 een rondareis gemaakt met de auto door Spanje.

  5. Haha das ook toevallig, zat net stukje reportage te kijken van Casa Julian waar ze volgens dat programma de beste steaks van zowat de hele wereld hebben.

  6. Top vlog. Mijn vrouw en ik zijn vorig jaar ook naar San Sebastian geweest, echt een top plaats. En die Pinxtos he, echt heerlijk. Net zoals het eten in Zaragoza, Pamplona en Olite in die regio. Echt aanrader. Helaas nog niet met Camper (want hebben we nog niet) maar wel als toffe roadtrip. Evt kan je op ons kanaal wat filmpjes zien over Zaragoza, Pamplona, Olite en San Sebastian. Veel plezier verder met jullie rondreis door Europa.

  7. Dit was een moeilijke aflevering voor ons. Kijken naar stel zitten die ruim vijf uur aan het eten zijn. Bijna misdadig. Wel leuk dat jullie een nieuw huis hebben gevonden. Heeft wel iets weg van de rots woningen in Petra. Heb trek 🤪

Leave A Reply