2024 Taller de vitralls de la Sagrada Família | Taller de vidrieras de la Sagrada Familia

[CAT] Els dies 28 i 29 de setembre, la Sagrada Família va participar en la primera edició de la fira d’art Faig Gaudí, organitzada per l’eix comercial Gaudí Shopping, amb un taller infantil molt especial.
Els nens i nenes van tenir l’oportunitat de crear amb aquarel·la els magnífics vitralls de la Sagrada Família.
Aquesta activitat neix de la voluntat de teixir vincles amb el barri i la ciutat i de compartir els valors de Gaudí i la Sagrada Família.
__

[ES] Los días 28 y 29 de septiembre, la Sagrada Familia participó en la primera edición de la feria de arte Faig Gaudí, organizada por el eje comercial Gaudí Shopping, con un taller infantil muy especial.
Los niños y niñas tuvieron la oportunidad de crear con acuarela las magníficas vidrieras de la Sagrada Familia.
Esta actividad nace de la voluntad de tejer vínculos con el barrio y la ciudad, así como de compartir los valores de Gaudí y la Sagrada Familia.
__

[EN] On 28 and 29 September, the Sagrada Família offered a very special workshop for kids at the Faig Gaudí art fair on Avinguda de Gaudí organised by the Gaudí Shopping association.
The children got to create the incredible stained-glass windows at the Sagrada Família using watercolours.
This activity arose out of the desire to forge closer ties with the neighbourhood and the city, and to share the values held by Gaudí and the Sagrada Família.

Leave A Reply