Pornim intr-o noua aventura iar San Sebastian este prima noastra oprire! Un oras ce pare a avea de toate: plaje cu nisip fin, cladiri elegante si impunatoare si un centru vechi animat, cu multe baruri si restaurante cu fel si fel de preparate traditionale autentice!

Recomandari restaurante in San Sebastian: Bodega Donostiarra Gros & Restaurantul La Viña, unde am mancat cea mai buna tarta de branza (sunt recunoscuti pentru acest desert)

Va arat si cele doua plaje ale orasului, care sunt foarte aglomerate si apoi mergem in zona portului, pentru a admira partea mai istorica a orasului.

Enjoy!

8 Comments

  1. Mergeți cu mare încredere în Vigo este foarte frumos orașul si plaja și foarte accesibil ca preturi cred eu mult mai decente și A Coruña la fel doar apa o sa fie puțin rece find ocean🤗🙂

  2. Concediu placut!😍 P.S-Ai putea face un video despre diferente intre Barcelona si Romania, intre oameni, ce te a socat in mod placut si neplăcut, diferente culturale, infrastructura, etc? Mersi🥰

  3. Ce frumos e! Nordul Spaniei e si pe lista noastra, chiar am fost pe punctul de a ne rezerva un city break in Bilbao si San Sebastian. Arata foarte bine faleza!

    Vlogurile voastre de pe Coasta de Nord a Spaniei sunt tare bine venite ❤️

Leave A Reply