[CAT] La Sagrada Família posa a disposició de tothom qui ho desitgi una nova visita virtual de l’obra que permet enlairar-se a 135 metres d’altura. La visita mostra de ben a prop les figures del tetramorf de les torres dels Evangelistes Marc i Lluc, juntament amb l’estel de la torre de la Mare de Déu des d’una perspectiva no accessible habitualment.
Una visita realitzada sobre la torre de Jesucrist, torre en construcció i que actualment està arribant al novè nivell de panells dels dotze que tindrà. Un cop finalitzada, serà la torre més alta del conjunt de les sis torres centrals.
__

[ES] La Sagrada Familia pone a disposición de todo el mundo una nueva visita virtual de la obra que permite elevarse hasta los 135 metros de altura. La visita muestra de cerca las figuras del tetramorfo de las torres de los Evangelistas Marcos y Lucas, junto con la estrella de la torre de la Virgen María desde una perspectiva no accesible habitualmente.
Una visita sobre la torre de Jesucristo, torre en construcción y que actualmente está llegando al noveno nivel de paneles de los doce que tendrá. Una vez finalizada, será la torre más alta del conjunto de las seis torres centrales.
__

[EN] The Sagrada Família is now offering a virtual visit of the works from 135 metres off the ground. The visit gives you a close-up look at the tetramorph figures on the towers of the Evangelists Luke and Mark and the star on the tower of the Virgin Mary from a point of view that isn’t normally accessible.
A visit from above the tower of Jesus Christ, currently under construction and soon reaching the ninth level of panels of the twelve it will have when complete. Once finished, it will be the tallest of the six central towers.

14 Comments

Leave A Reply